Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade vetat

Om jag hade vetat
att jag skulle älska någon så mycket
som jag har älskat dig,

att mitt hjärta nästan skulle brista
av alla känslor

och att jag år efter år
med eller utan dig
skulle känna mig förtvivlad, vilsen och ihålig
inuti


är jag inte fullt övertygad om
att jag skulle våga gå in genom den dörren.




Fri vers av Tymin
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-28 12:06



Bookmark and Share


  volaille
grymt, mitt i prick ! I love it
2011-01-28

  Gigi
Fint!
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin