Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tyst"

"Tyst"

Viskar jag.

I ditt öra.

Stör inte känslan
av himmelrike i mig.

Med dig så nära.




Fri vers av Amorina
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-28 14:08



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Åh..nästan andlös blir man inför orden dina, så vackert och så självklart!
2011-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Maria gömde allt detta i sitt hjärta och begrundade det.
2011-01-28

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Fint beskrivet. Det finns upplevelser som avdunstar av både eget och andras prat. Dikten påminner mig om Maria (snabbsökning gav Luk 2:19…)
2011-01-28

  Aftonvännen
Det är svårt att hitta ord, som passar in där orden faller
av tyngden från en riktig stjärna till levande dröm
2011-01-28

  aol
vackert
2011-01-28

  Mr Lindemann VIP
Ja!
2011-01-28

  Mr Lindemann VIP
Jag inser så med ens, att det nu är inne att duplicera sina kommentarer

Vilket jag på ett sätt tycker är bra och så
2011-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är dock ett obestridligt faktum att den som upplevt det verkliga himmelriket vare sig kan eller vill vara tyst.
2011-01-28

  kråkan VIP
vackert!
2011-01-28

  kråkan VIP
vackert!
2011-01-28

  kråkan VIP
vackert!
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina