Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Mindcrime at the Moore var en turné efter del II som kom 2006 där självaste Dio spelade rollen som den elake Dr X och Pamela Moore (som inte hade något med arenanamnet att göra) fortfarande var Mary




Sprider Smittan Vidare (Queensrÿche)

~*~

Hon ger mig alltid det som jag behöver
För utan det bönar jag och ber, svettas och blöder
När vi är ensamma om kvällen
Och väntar på vårt samtal
Ger hon näring åt min hud

Sexton och på rymmen hemifrån
Fann ett jobb vid Times Square
Uppträder på sin S&M Liveshow
Tvåhundra spänn (per smäll)
Och John är en lycklig man
Hon torkar av sig all smuts
Och hon är tillbaks på gatorna igen

Sprider smittan vidare
Alla som behöver det
Men ingen som vill se

Fader William räddade henne från gatan
Hon drack livets blod från fötterna av frälsaren
Hon är Syster Maria nu, ögon så kalla som is
Han tar henne varje vecka
Uppå altaret som en offerrit

Sprider smittan vidare
Alla som behöver det
Men ingen som vill se

Religion och sex har blivit maktspel
Manipulera folket för de pengar som de ger
Säljer hud, säljer Gud
Siffrorna på deras kreditkort är likadana
Politiker säger nej till droger
Medan vi betalar för deras krig i Sydamerika

Bekämpar eld med tomma ord
Medan bankerna blir fetare
Och de fattiga förblir fattiga
Och de rika blir rikare
Och snutarna får sina pengar
För att ej se vad som händer
Då en procent styr Amerika

Sprider smittan vidare
Alla som behöver det
Men ingen som vill se
På vilket sätt samhället
Fortsätter att sprida smittan vidare

Queensrÿche - Operation: mindcrime 1988

L Patrik WJ svensk version 28/01/11

video:

Spreading the Disease Live

e-bok:



LyrIQs

Dr X spelades av skådespelaren Anthony Valentine
och
Sister Mary av sångerskan Pamela Moore


Geoff Tate - Nikki
Pamela Moore - Sister Mary
Anthony Valentine - Dr. X
Debbie Wheeler - Nurse
Mike Snyder - Anchorman
Scott Mateer - Father William
The Moronic Monks of Morin Heights - Choir

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-28 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP