Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grip mig djävel, grip mig!

Grip mig, du saliga djävel
Dra mig över dina spett
Lämna blodet kvar på vägarna
Och låt mig säga mina sista ord
Dra åt helvete!
Du tillhör inte jordens barn
Du tillhör inte världens kraft
Du ska aldrig skapa krig och elände
Du får spetta mig på det korset
Grilla mig levande död.
Behandla mig efter ditt behag
Du får plåga mig tills jag bara vet vad smärta är
Men skapa inga nya onda andar
Styr inte över världen med din treudd
Ty de som lever leva.
Lämna denna värld
Frågan lyder:
Är han för dum för att lyssna?
Nej…




Fri vers av Love Dragon
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-12-10 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon