Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla du

Snälla du, jag vet du lyssnar
Till mitt hjärtas slag
Drömmen som inte var sann
De känslor som inte försvinner
Minnet dig, ska försvinna bort i glömska
Sanningen

Snälla du, du vet jag lyssnar
Till ditt hjärtas slag
Om frågor jag vill besvara
De känslor du ger
Det jag alltid vill vara nära
Dig

Snälla du, jag vet jag lyssnar
Till mitt hjärtas röst
Att återkomma till hela mig
Den del som försvann
Delen jag älskar

Snälla du, du vet du lyssnar
Till ditt hjärtas röst
Ger dig svar på min kärlek
Jag finns alltid här vid din sida
Återkommer till dig
Gränslöst




Fri vers av Love Dragon
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-12-10 16:36



Bookmark and Share


    Boris.G.
Fint.
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon