Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I onskans händer

Du, fagra flicka
Du, kommen från ingenmansland
Du, offer för glipan

Du, underbara flicka för din tro
Du, ge upp din kropp för livet
Det liv du aldrig fick

I ondskans händer
Du kärade barn, fastnat i det förflutna
Du, vackra flicka med trasig själ

Du, överlevare med slitna händer
Hoppets sista dröm
Bönen att få vara någon annan

Må änglarna återupplever ditt stulna liv
Dock gud gav dig en mening
Ditt minne dör aldrig bort




Fri vers av Love Dragon
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-12-10 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon