Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den pryde mannen från Flen (limerick)

En pryd liten man ifrån Flen
tyckte nakenhet var obscen
så han sydde en kjol
åt vart bord och var stol
för att slippa synen av ben




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-28 22:39



Bookmark and Share


  shiiva
Väldigt kul text som jag får roliga bilder av i skallen
o satt o log texten igenom :)
2011-02-01

  vera gade VIP
roligt! Det fanns en rörelse i USA som gick ut på att klä på hästarna lämpliga byxor!
2011-01-30

  Johan Bergstjärna VIP
Snygg!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP