Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då betyder det allt




Så som ljuvaste ting i ett skådat ögonblick

du famnar dagars glans bortom dig själv

Så som vår så kommer också en höst

med löv som virvlar vilt omkring dina ben....


Genom ords

innebörd du är...

åh längtan finner

om det känn...bara

som du lever för, lever för..

fortsätt, ja med det du lever för...



Så som dagar går blir dina nätter få

i drömmars dunkla horisontella mörker

Fångar.. det trots aldrig dig där du går..

där längtan om liv sjuder i dina spår......



Genom ords

innebörd du är...

åh längtan finner

om det känn...bara

som du lever för, lever för..

fortsätt, ja med det du lever för...



Dagar kommer då ingen ser sig tillbaks

nätter kommer då ingen längre minns

vem man var likt bort spolad fin sand

då betyder allt, om livet som finns där i....




Genom ords

innebörd du är...

åh finner längtan

om det känn...bara

som du lever för åhh...

fortsätt, ja med det du lever för...



















Fri vers av stefan.g
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-28 23:09



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så mjukt och drömskt poetet..."det betyder allt" att läsa en så fint formulerad dikt...gillar hur du använder orden...TACK!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva