Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kräftans tecken


I månens sken

blir vi magiska

vandrar omkring

i månbelysta trädgårdar

skrattar vårt galna

månskratt

under fullmånen

nästa gång vi ses

knappt märkbar

näst intill osynlig.













Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-29 02:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förlust ...
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans