Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chans

Det var all den där
tiden som gick
alla möten som
bara försvann

Något så vackert
Något så stort
och av det blev det
ingenting

Vi skulle ha kämpat
för allt det där
vi skulle kunnat
kallat kärleken
min vän

Men du hade dina
vägar att gå
och jag valde mina

Nu sitter jag ensam
och skriver och kan
inte låta bli att undra
ibland

Hur allt skulle varit
om vi hade gett
det en chans






Fri vers av mariann
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-12-10 17:41



Bookmark and Share


  Smultris
Hur skulle det varit
om jag inte bett min älskade
att gå

Hur skulle det varit
om jag bett honom
stanna och försöka igen


Dina ord berör mig så djupt....
2005-12-18

  Lola
Oj.
Den här träffade på ett privat plan.
Oj... nu tappade jag orden, för jag började tänka på det där som du skriver om och som jag är rädd för...
Jag är berörd. Tack.
2005-12-17

  Propella
Så smärtsam och vacker att jag tappar andan!

"Nu sitter jag ensam
och skriver och kan
inte låta bli att undra
ibland

Hur allt skulle varit
om vi hade gett
det en chans"

Himmel. Det här är riktigt riktigt bra!
2005-12-16

  Jessica Ewa
Sorgsamt vackert.
2005-12-15

  Dilsewat
"kallat kärleken
min vän"

Att bara plocka ut dessa rader ger så många tolkningsmöjligheter :)
2005-12-11

  Wretling
Bra reflektion och bra rim !
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann