Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om detta med nya upptäckter av ljus, årmiljarder ljusår bort. Vad finns bortom "muren" av det som är möjligt att se och ana?


Universums slut

Vid evighetens gräns
öppnas porten

ut mot vidderna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-29 09:24



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Förtjusande!
2011-01-29

    ej medlem längre
Yeah!!

Fucking A +
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP