Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var tvungen att skriva av mig lite.


Helvetet grundas för en 5:åring;

1999;
Det var året då du dog, min älskade lillebror.

1999;
Året då du skulle fylla ett.

1999;
Det var året då jag fyllde fem, en hel hand.

1999;
Sista gången jag kände ren lycka.

1999;
Första gången jag gick sönder, fysiskt och psykiskt.

1999;
Första gången jag blev misshandlad av dem jag kallat föräldrar.

1999;
Ett år som alltid kommer att finnas i minnet.

1999;
Grunden till ett rent helvete.




Fri vers (Fri form) av FallenAngel xo
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 09:33



Bookmark and Share


    T.R.
uscha...... starka känslor. jobbiga känslor. bra att skriva av sig ibland
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo