Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfällig adressändring


Utanför det spruckna landskapets yttersta skiljelinje, där geografin sänker sig i havet en sista gång för att långt senare dyka upp på nytt bland människor som hatar och älskar bland främmande dofter och ljud.

Här, på en ö utanför det spruckna landskapets ytspänning, bor jag i liten stuga med utsikt över det okända. Här existerar ensamheten och här är mörkret slukande.

Samvetet tickar sakta in i stillheten, och nuets horisont kretsar omkring mig.

Jag ser mig själv i varje sekund av tid när tanken tränger genom den tunna grå hinnan för att omfamnas av sin syskonsjäl på andra sidan i ett drömspel. Min egen själ är genomskinlig med livet upphängt inuti. Illgärningarna är skarpa och ångesten doftar svavel, kärleken blir tydlig i dess motpol.

Skymningen omfamnar längtan i en flyktig dröm om det vackra oändliga.




Fri vers av D S
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-29 10:59



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt läsvärd..mkt bra
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S