Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad



idag vilar min röst
i dig

med en ömhet
för tunn att beröra

en ton
förlorad i sig själv

idag låter jag värken
klä av sig

villkorslöst




Fri vers av evana
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-29 15:09



Bookmark and Share


  Anders Perols
Att utelämna sig, låta sig omhändertagas. Vackert skrivet!
2011-02-14

  Quasimodo
En skön ton ger denna röst för släppa taget och bra vara i nu!
2011-01-31

  Lena Själsöga Keijser
för mig är det vackert
stiga in i din så vackra ordvärld
skönhet andas
skira vackra slöjor
icke slöjor till döljande
slöjor vilka visar

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-30

  Ola Rydberg
Otroligt vackert med magiskt slut
2011-01-29

  Anna*
Skir, skör och skön! Jag bokmärker genast
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana