Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenen från havet

Långt borta
i min ficka

ligger en sten
vid stranden av havet

och lyssnar
på det som sägs

av de som vandrar förbi
utan att se


Dagen är vid
som gapet
mellan buktens två uddar
långt därute

Natten är ett minne
av ljus

och av sälarnas huvuden
nära båtarna

när allt var
så stilla




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-29 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP