Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltblommor

Vippor av gröna missiler
vajar i vinden
från havet därute

och från andra vindar
med viskade
förtroenden

Djupt därinne
i de pulserande stjälkarna
glöder klorofyllen

som tar dagen vidare

och vidare

rakt in i solen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-29 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yeah!!!!!!!!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP