Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte hur det känns

men tror
det vore

bra om
jag kunde

tömma mina
ögons

oas på
salt

vatten




Fri vers av Bengt VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-29 19:07



Bookmark and Share


  Anna*
Tårar är en välsignad källa till läkedom!
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP