Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar inte vill inte

sjunka
ner

sjunka
in

i annat
än glädje

men inser
att torrsimmets

fröjder
är ytliga




Fri vers av Bengt VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-29 19:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt bra välformulerat och fint!

torrsimmets fröjd når liksom inte ögonen
2011-08-02

  Lilla My* VIP
Gillar din dikt och ler åt det här med "torrsim" om än det är tragiskt!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP