Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beror på hur man räknar....


Plus och minus !

Plus och minus !
är inte alltid så självklart
ibland kan "kortsiktminus"
va´ "långsiktplus"
Plus och minus
tänk längre än näsan
en psykisk investering
en social reglering
en utopisk vinst
chockar lite, allra minst (!)
allra mest, Storfräsarn´ (!)

Plus och minus !
Miljöinvesteringar
kanske inte tydligt klingar
i "kassakistan"
men så menar man visst man
så företaget får "vingar"
man usla tider betvingar
Humankapital
tolkar jag till
ett mänskligt val
SÅ jag vill
ha det

Plus och minus !
Kärleksaddition
den BÄSTA av di alla
en positiv addition
som vi alla åkalla !

Plus och minus !
nu vi räknat klart
Resultat: UNDERBART !!!!!!!




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska