Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck...


rundgång

minns du första gången
vi sågs
det var nyutsprungen vår
och jag cyklade där
med Marit Bergman i öronen
och fjärilar i magen

jag minns hur nervös jag var
men när jag ropade ditt namn
låg det så rätt på tungan
vi stog där på fotbollsplanen
i flera timmar
och jag minns att du log
så magen vreds ut och in
i ett lyckorus

vi var kära,vi var blyga
och kullen där vid planerna
blev vår plats


vinternatten
men snöflingor
gnistrande i ditt hår
och isbitsfingrar
under tröjlagren

den tidiga sommarlovsdagen
när vi låg där
i det höga gräset
trots din gräsallergi
och kysste läpparna svullna

för du
kunde inte få nog
av mig


tillsist blev det rundgång
för där allt började
tog allt slut
ett år senare
när olikheterna sken igenom
och allt föll isär

men kullen
där vi planerna
kommer alltid
vara du






Fri vers av livräddaren
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-12-11 20:54



Bookmark and Share


  avtryck
åh, den här var jättefin. sjukt gosig. men det finns några små stavfel här och där, och bokstäver du glömt och så. men annars perfa.
2007-09-15

    vilija
fan va fint maggi, du borde låta jesper läsa dethär bara för skojs skull. jättefint! :)
2006-06-06

    BrokenHearted
mitt hjärta vill bara hoppa ut ur mig. det här gör så ont.
du, jag vet hur det känns! vill bara hålla om dig... fantastiskt bra skrivet.. nästan så att man kan få ärr av att läsa för mycket..
jag vill kunna såhär..
2005-12-24

    vilsen
jag tror jag har fått en ny idol, ikväll ! du äger, så jag får hjärtklappning ! älsklingsmaggi !(L)
2005-12-12

  dofta
finfint
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren