Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig älskade.

 Kärlekens ros.




Jag ska njuta. Kärlekens ros.

 

Jag ska njuta av dina händers smek,

av dina ögons lystnad,

av dina läppars fukt.

Jag ska njuta av dina heta kyssar,

av din tungas lätthet,

av din gudomliga kunskap

om kvinnans fysik och erotik.

Ja, jag ska njuta av din manlighet,

ömt möta den med mina mjuka läppar,

möta dig i djupa ögons brunnar,

finna dig i vår galax.

Ja, jag ska njuta av varje andetag med dig,

varje famntag,

varje kyss.

Ja, jag ska njuta av din närhet,

omfamna dig ,

sluka dig i kärlek och passion.

Ja, jag ska njuta av,

att bli ett med dig,

möta dig i vårat inre universum.

Ja, jag ska älska dig,

ömt och passionerat, 

ända in i evigheten.

Älska, älska dig.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 996 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2011-01-30 19:44



Bookmark and Share


  Mik
Så vackert!
2021-06-04

    ej medlem längre
Vacker som den vackraste vårdag
2018-04-05

  Zandor
härligt...
2016-08-31

  Goraxy 89 Orion VIP
Dethär är ju en helt BRINNANDE underbar kärleksförklaring - Tänk att jag inte kommenterat den då? Men Nej den var ju införd för snart 5 år sedan och då var jag ju inte ens född!?
2016-05-19

  Nils-Robert
Sp sensuellt och fint skrivet om kärlek. En höjdare.
2016-05-18

  M:tin
Så kärleksfull och sensuell och vacker!!!!!!
2016-03-29

  Nils Teodor VIP
Varmt vacker
2012-05-11

  Ronny Berk
så finskrivet om lustans och tvåsamhetens njutningar, gott att få ta del av, ja !...
2011-12-09

  aol
så lidelsefullt vacker skrift, så berörande
2011-01-31

  TT
...underbart vacker text...personen som är föremål för din kärlek måste vara oerhört lycklig...att älskas så önskar man att alla skulle få uppleva...i alla fall en gång i livet...mycket bra och känslofylld text!!!!!!!!!!!!!
2011-01-31

  Ari Viklund
finare än höga visan
2011-01-31

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-01-31

    AA VIP
Mycket fint och ömt skrivet. // AA
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP