Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städsöndag

Skakar mattor
i riktning
mot vinterskogen

hör korparna

och ser himlen
klä av sig
nattkläderna

för ett möte
med januaridagen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-30 11:23



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Härligt måleriskt

Fint och riktigt förmedlat


tror att jag bokmärker
2011-01-30

  vera gade VIP
det ligger i luften ..stimulerande verser!
2011-01-30

  * MARY *
Fint.......!
jag borde också ta och städa .
2011-01-30

    ej medlem längre
Wow, den var outstanding!!!!!
2011-01-30

  Ola Rydberg
Mycket fin
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP