Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjdrädd

Han höjde henne till skyarna
Lyfte henne högt
Hyllade henne

Det fanns bara ett problem


Hon var höjdrädd




Fri vers av Mönster
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-30 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2011-02-28

  Cia
sant så sant!
2011-01-31

  Ola Rydberg
Bra slutet
satte pricken över iet
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster