Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt


Älska mig tillbaka.

Den jag älskar
Den vackraste jag vet
Den kärlek jag har
Är glödande het

Våra själar är bundna
Våra sinnen dansar
Våra känslor lever
Hårt som pansar

Kvinnan i mitt liv
Kvinnan jag ser
Kvinnan som ger kraft
Till henne jag ber

Att bara älska mig tillbaka.




Fri vers av Tobiah
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-30 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobiah