Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stad i ljus

Jag tänker ibland tillbaka,
resan vi gjorde till mors hus.
Det gula ljuset över gatan,
radion spelade \"Stad i ljus\".
Far körde hem oss i natten.
Jag var så stolt för han kunde,
styra utan händer på ratten.
Det är sånt jag bara minns,
för min far var aldrig hemma.
Det är som om han inte finns.








Fri vers av Tobiah
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-05-03 17:54



Bookmark and Share


    Louise B
jättefint skrivet, verkligen
2006-05-03

  * Ammi *
stad i ljus..ja det var tider det, nu släcker man ner på nätterna
vemodiga minnen
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tobiah