Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla för matematik

I skolan fick jag lära mig en hel del
till exempel att 1 + 1 är lika med 2
Men jag är rädd för att det ska bli 3




Fri vers av Tobiah
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-12-15 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobiah