Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som slog mig efter jag skrev dikten om tiden


Ett mått av evighet

En evighet har gått förbi,
om du har kommit fram till regnbågen.




Fri vers av Tobiah
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-11-05 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobiah