Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödens offer på ruinens brant.


Mammas lilla kråka.

Bilden av vad verkligt är förvreds,
utanförskapet blev tydligare än förut.

En hydda i skogen kändes mera trygg,
allt som var av värde låg i rännstenen.

Kråkan hade till sist åkt ner i dikets dunkel,
att bli vuxen var det sämsta man gjort.

Inget tycktes tvätta bort det grova saltet,
som sved i mina öppna känslomässiga sår.

Förlusten av saknad kärlek obesvarad,
och samhällets hån mot den minst kända.




Fri vers av Tobiah
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-24 20:07



Bookmark and Share


  stella
Gillar mycket din titel som ger flashbacks. Sista raden förstår jag nog inte.
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tobiah