Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drinkarnas dans

Umgänget kretsar bara kring drinkar
förnuftet rinner ut ju mer vi pinkar

Gränsen flyttas för varje tömda glas
till slut kan vi med allt, på detta kalas

I adams och evas dräkt vi dansar
tiden står stilla nu när alla chansar

Ingen vet vad som kommer att hända
frågan är när allt kommer att vända

Alla flaskor och burkar står tömda
vi tror ju inte vi är som de dömda








Fri vers av Tobiah
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-04-30 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobiah