Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är allt och intet.

Kärleken är, du, är vi, är moder jord, är galaxen, är universum.

Du väljer dina tankar.




Kärleken är

Allt.

Älskade.

Du är, av ljus.

Du är, Moder jord.

Av jord, är du kommen.

Skapad av ljus och kärlek.

Skapad till kött och blod.

Du är, Moder jord.

Du är, av ljus.

Du är, av kärlek.

Ljus skall du åter varda.

Kärlek skall du förbli.

Ljus och kärlek.

I evighet.

Älskar

dig.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 668 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-30 14:08



Bookmark and Share


  Ari Viklund
som en varm ström av kärlek
smeker dessa orden min själ
och mina ögon bländas av en
oändlig skönhet utan gränser
2011-01-30

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert och storslaget om Kärleken
men livet, iaf mitt, är inte så enkelt...
jag väljer inte mina mardrömmar.
2011-01-30

  Delilah Juno VIP
Både grafiskt och innehållsligt en hyllning till den stora gudinnan som jag ser det ...vackert genomfört.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP