Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den underliggande känslan




Är det möjligt att utan sorg älska livet?

 

i begynnelsen var sorgen

när alla mina änglar och demoner slocknat
breder sorgen ut sig som ett stilla hav
från horisont till horisont
vid den ska jag få somna in en gång
belyst
av himlavalvens milda kärlekssol




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-30 18:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Urtjusigt! Och dessutom tror jag att det är sant, utan sorg kan man omöjligt älska livet, utan sorg kanske man på sin höjd kan tycka om det!:)
2011-01-31

  Ingela Svenson VIP
Detta var sååå vackert, och så sant! Sorgen är grundstämningen vi lever, livet igenom!
2011-01-30

  walborg
Oändligt vackert - kosmisk känsla av frid.
2011-01-30

  walborg
Oändligt vackert - kosmisk känsla av frid.
2011-01-30

  Eva Langrath VIP
Dina ord ger genklang ända in i själen, sorgen är en av våra djupa bottnar
2011-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Detta är grandios poesi, i ordets bästa bemärkelse.
2011-01-30

  Feminaz
så vackert att jag känner att jag andas, mjao:-)
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger