Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tungt ord som jag vill suga lite på.....


OM:Trovärdighet !

Trovärdighet
skapas inte på en pisskvart

Trovärdighet
köps inte
den vinns

Trovärdighet
bygger man på fakta

Trovärdighet
övertygelse
kunskap

Trovärdighet
stöds av karisma
förmåga att
övertyga
att entusiasmera

Trovärdighet
en lång process
nödvändig för
framgång
användarvänlig
tillgång...........



---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-30 23:06



Bookmark and Share


  aol
så sant vännen,
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska