Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksamhet




Alla stunders under

 

 

*

hon går markerna
simmar vattnen
seglar himlarna

går dem
simmar seglar lever dem 

 

 

på savannernas svallande gräs och öknarnas kala klippor
i havens dånande brus och kusternas böljande dyningar
genom molnens mjuka bolster och under stjärnornas skira glim

 

 

med sina sinnens vidöppna salar
får hon allt
med sitt hjärtas brinnande eld
ger hon allt
det Jorden Vattnen Himlarna menat

går hon
simmar och seglar över
i och under

 

alla stunders Under

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-10 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri