Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusnande framtid

Framåt vi gå mot den
ljusnande framtid

Ljuset vid horisonten
kommer från exploderande
bomber och granater




Fri vers av ghost
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 07:03



Bookmark and Share


  Kalle.O
Snygg och medveten skildring...
2011-01-31

    purplepea
positivt och negativt möts.....
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost