Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ädlare delar hehe


Man gör en guldsadel

För den ascheladel

Som vill sitta så ädelt

Men bakom denna dyra fitta

Döljer sej ändå bara ett skithål

När de ska sitta dag som kväller

Och allt som kommer därur

Är ingen bättre det heller



Om än i en guldskål som vattenklosett

Som är de rikas toalett

Man försöker bara få det att se ut

Som om allt de gör är på ett bättre sätt

Och man spolar inte kröken



Varken av alkohol eller möken

I nån högre grad

Allt är bara en skimrande fasad

Av mänskligt nederlag

För av människan ser du knappast röken

Men med kostsam beklädnad

Till det begagnade av förplägnad



(säkert papper med rosor på med)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-01 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO