Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Programfråga



Programmet frågade: save as

Och eftersom det var en nakenbild

Så var det första gången det stämde

Fast det fattades ett s




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO