Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändisreklam


Kändisreklam
Kändisreklam
Än en känd herre
Än en känd dam

Men jag skiter i vad Stig Strand
Käkar för att må bra, ibland
Med tanke på hans sätt
Kanske det är nutralätt

Eller nån avlagd från höjdhopp
Med sin luftpastej
Man får betala dubbelt belopp
Inget av detta kan locka mej


Söt och lätt liten tjej
Helst med söt röst i rutan
Säljer nån skitgrej
Som man klarar sej bättre utan

Kändisreklam
Kändisreklam
Än en känd herre
Än en känd dam




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 215 gånger
Publicerad 2011-03-05 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO