Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en , förhoppningsvis, utdöende rest från en unken tid .......


"Kalla Kriget- supportrarna (¤)!"

Kalla Kriget-supportrarna !
inpyrda i fanatiskt vänsterhat !

Kalla Kriget-supportrarna !
har inte sett hur USA
changerats !

Kalla Kriget- supportrarna !
fast i " den amerikanska drömmen"
som t o m Obama , vidimerat

Kalla Kriget-supportrarna !
mot allt vad rättvisa heter
tror på fackföreningsmord
och Ku Klux Klan
"Demokratiska rättigheter !"
HATAR socialismen
ser STALIN i mardrömmarna
han DOG -53
minns Ni de´?

Kalla Kriget- supportrarna
måste väl vara
utrotningshotade ?
för de blir ,aldrig, någonsin
botade..............

----
(¤) "Kalla Kriget" : Den långa tid då ,dåvarande Sovjetunionen (Östblocket) stod mot USA/Europa (Västblocket) , upplöstes mer eller mindre när Berlinmuren föll och Sovjetunionen uppdelades i flera ryska stater .




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-31 16:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Obama är ett Satans imperialistsvin.
2011-01-31

  aol
verkligen en stark text så betänkansvärd
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska