Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför

Från barnsben
Har vi fått lära oss
Att "därför"
Är inget riktigt svar

Kanske är det då
Inte så konstigt
Att vi aldrig kan
Nöja oss
Med att saker är
Som de är

Utan ständigt
Måste veta varför




Fri vers av Mönster
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-31 18:43



Bookmark and Share


  mamma08
haha sant!
2011-01-31

  Seglaren
Kanske därför
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster