Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le ett kaxigt leende

"kom an då, försök bara!
på oss kan ni inte kröka ett hår"

de tränger sig fram

en ohejdbar våg av viljor
så odödlig något kan bli

tandställningar blänker i solskenet
en kväljande doft av deoderant tynger luften

skvallrandes, skrattandes, skrikandes

ensamma ungdomar som inte annat kan
än att le ett kaxigt leende
till svar
som försvar

man ser dem skenandes
med skygglappar för ögonen

blinda för verklighetens svärta
för nätterna utan slut

"inget kan stoppa oss nu"
tjuter unga, naiva hjärtan

skräckslagna för att låta
det blinda bultande brista

"natten är ännu ung"




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 23:20



Bookmark and Share


    Loffe
Originellt, ungdomligt skrivet (på ett bra sätt). Jag gillar den här!

// Loffe
2011-02-05

    Snelin
Verkligen sjukt bra skrivet, Kimberly! Jag beundrar hur du använder språket, det blir så berättande och levande.
2011-02-03

  F.
Du är ett geni, Kimberly.
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist