Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lät dig bara gå

 

Du valde en väg jag inte kan förstå

Du valde själv att du ville gå.

Jag grät men sa ingenting.

Du lämnade spår av tomhet och tysthet.

Jag såg efter dig igenom fönstret.

Du vände dig inte om.

Jag sa aldrig ens att jag ville att du skulle stanna.

Ville inte tvinga dig till nåt.

Jag lät dig bara gå.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-12-11 01:46



Bookmark and Share


  Jessi
Smärtsam
2005-12-11

  rebecca d VIP
att älska med öppen hand...handlar dikten om...inte så lätt...smärtsamt
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan