Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det så



om en kvinna är kåt och vill njuta av många olika män
får hon en stämpel i pannan och ordet hora i öronen

om en man är kåt och njuter av olika kvinnor
står hela manskören upp och applåderar
skriker ut högt vilken djävla bra man

VARFÖR

tror jag ska njuta av en semla istället




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-01 13:34



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Äh jag tror det där är på väg att försvinna, tankesättet. Får vi hoppas *himlar med ögonen* ;)
2011-02-01

  Mats Henricson
Så VIDRIGT är det , Horbockar "premieras" och "levnadsglada" tjejer förolämpas ! Trösten är den att, även den snyggaste bock blir gammal och skrynklig.....
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson