Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

redigerad från arkivet




Tankar

 

Samlar mina tankar
för dom intryck
som dagen givit,
accepterar dom
släpper taget

lägger ner huvudet
på kudden,somnar
så gott i drömmarnas
land

 

 




Fri vers av Janne
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-01 17:50



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina tankar,så bör man göra...varje kväll.
2011-02-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina tankar på kudde som söves av vacker dikt till ro.
2011-02-02

  Julio VIP
Mäktigt min vän
2011-02-02

  Lena Själsöga Keijser
drömmarnas land
hjärtland
sannhetsland

tack

Tack att Nattens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-01

    ej medlem längre
Fint.
Tack.
2011-02-01

    Ken Cassel
Riktigt tjusigt, själens krigare!
Bokmärker!

Mvh

Ken
2011-02-01

  Ninananonia VIP
Ja i drömmarnas land kan allting hända :)
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne