Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Estetik och poetik

Diktarens fixering
vid estetik gör
stundom hans
poetik mindre rik

När innehåll
underordnas form
tenderar dikten
att bli konform

Vid god balans
mellan form
och budskap får
dikten bästa ans

Men det är inte lätt
att skriva på så sätt
Se blott på detta försök
som käpprätt
åt skogen rök...








Fri vers av ghost
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-02 11:10



Bookmark and Share


  Kalle.O
Humor!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost