Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polis polis morsgris




Skapar ett eget fall
I Piteå och utan bevis
Så enkelt

Ett s k huvudvittne kallas
Men man testar inte DNA
Det så omtalade DNA:et

Är han släkt månntro
Eller betalar han
Men konsekvensen är att en man döms
För att snutarna är dumma

Och inte lägger ner nåt jobb på
Att ta en mördare
Bara att ta en person som
Man bestämt sej för att han är mördare….

Och får rätten med sej…
”Dum gjorde som dum sa”
Oavsett om det är rätt
Eller inte….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO