Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tanke på att friskolor drivs av pedofiler


Med tanke på att friskolor drivs av pedofiler

Politiker är så förbannat dumma

Dummare kan ingen vara

Allt privat har gått åt helvete
SJ
Posten
Skolor
El
Sjukvården
Vägunderhåll och vägröjning
M m m m

I den mån det blir ”billigare” så äts det
Förmodligen upp av allt elände ikring
Läkare med bluffaktureringar
Elbolag som tär på hela samhället
Trafik som inte fungerar
Tåg som inte kommer
Nu senaste, pedofiler som driver skolor
”vilken höjdare”

Man de 4 mantrasägarna
Sitter och säger högt
”privat privat priva”
De kunde kanske lika gärna säga
”pirat pirat pirat”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-02 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO