Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Når snikenheten aldrig sin gräns?


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Skulle jag skrika om jag vore politiker i Österåker
Eller Täby

För de snikar åt sej mer och mer
De visar liksom vådan av att de kan
Bestämma om sina löner själva
Det borde endast vara det förunnat de som själva
Äger "företaget"…

Men sniknare kan ingen vara
Nej förlåt inte många
Inte nån annan än en annan politiker kanske
Om de verkar inte ha gränser
Eller begränsningar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-06 14:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket vill ha mer.
Ständiga lönehöjningar.
Men vad UTRÄTTAR de egentligen, rent konkret?
Sliter de ut sina kroppar som arbetare i tung industri eller städare gör?
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO