Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så får vi åter se hur de ljuger


Så får vi åter se hur de ljuger
Utan hämningar sitter de och ljuger oss fulla
Clinton ljög om sitt knull

Men vad betyder ett harmlöst knull
Jämfört med krig för miljoner och som numer
Dödat miljoner…

Men typiskt för vissa stater är att de hellre reagerar
På det ovidkommande
Än det som verkligen betyder nåt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 17:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
USA är en krigshetsare.
Obama är precis likadan som sina föregångare: Ett svin.
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO