Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingvar Kamprad


Ingvar Kamprad en av landets mest

Oskattade förmögenheter

Kanske är han så uppskattad

Just därför



Konstigt att vi ”vanliga människor”

Alltid får ”vår uppskattning” i kuvert

Med skatteverkets (djävla) logga på




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 20:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Livet känns orättvist
2011-02-03

  anits VIP
Livet känns orättvist
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO