Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få välja sin bortgång

Om jag ändå

ska drunkna

väljer jag

en brusande

yster

vårflod

som för mig

till mitt ursprung.


















Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans